Voor ons peutercentra zijn wij op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerker(s).

Wij hebben verschillende dagdelen beschikbaar op verschillende locaties.

Samen met jou kijken we welke dagdelen en op welke locatie je gaat werken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!

Wie zijn wij?
De acht peutercentra van Peutercentra Beverwijk B.V. bieden al meer dan dertig jaar een vertrouwde, veilige en vooral leuke plek voor kinderen van 2-4 jaar uit de gemeente Beverwijk. Bij ons kunnen de peuters zelf van alles ontdekken en leren ze spelenderwijs omgaan met andere kinderen.

Op onze peutercentra wordt in alle groepen gewerkt met een VVE-programma volgens de “Uk en Puk” methode.

Wat ga je doen?
Heb je een passie om te werken met kinderen en ben je enthousiast en creatief? Jij geniet van het werken met kinderen en moedigt de peuters aan zich te ontwikkelen en de wereld om hun heen te ontdekken. Als pedagogisch medewerker heb je een actieve, ondersteunende en stimulerende rol naar de kinderen. Je hebt een positieve benadering, met een rustige uitstraling naar de kinderen, met als doel een veilige plek voor de peuters creëren waarin de peuter zich geaccepteerd en gerespecteerd voelt. Je geeft warmte en hebt aandacht voor elk kind individueel én in de groep. Je helpt het kind zichzelf te leren kennen, zelfstandig te worden en een positief zelfbeeld te ontwikkelen.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, bevlogen pedagogisch medewerkers. Je werkt graag in een team, bent op zoek naar uitdagingen en probeert steeds tot betere prestaties te komen.  Daarnaast herken je je in het volgende:

  • Je hebt minimaal SPW of een vergelijkbare opleiding
  • Je bent creatief, energiek, ondernemend, initiatiefrijk en gedreven
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een VVE certificaat, of bent bereid hier scholing voor te volgen
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van taalcertificaat 3F
  • Je kan en wil werken volgens het pedagogisch beleid van de peuterspeelzalen van PCB
  • Je bent zelfstandig, flexibel en bezit uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een hele leuke baan binnen een dynamische organisatie, waarbij je samen gaat werken met zeer bekwame en ervaren collega’s. Het volgen van een VVE opleiding behoort tot de mogelijkheden en bij ons kan je investeren in je eigen ontwikkeling. Peutercentra Beverwijk staat voor kwaliteit. We hebben een stevige samenwerking met Welzijn Beverwijk, wat de maatschappelijke betrokkenheid groot maakt.

De inschaling is conform de CAO Kinderopvang (schaal 6). Je hebt recht op 3% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. Daarnaast heb je verlof tijdens de landelijke schoolvakanties en goede pensioenvoorziening.

Informatie en solliciteren
Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV Je kan deze sturen naar Carola Beers (HR Adviseur) c.beers@pcbeverwijk.nl. Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Kelly Buma (Pedagogisch coach) 06-39579807.