Ben jij die enthousiaste pedagogisch medewerker die zin heeft in een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans! Peutercentra Beverwijk is in februari gestart met het aanbieden van voor- en naschoolse opvang op een nieuwe locatie: BSO De Regenboog.

Voor BSO De Regenboog zijn wij zoek naar enthousiaste sportievelingen, muzikale genieën of creatievelingen die samen met ons dit avontuur aan willen gaan!

Wij zoeken daarom collega’s die bijvoorbeeld beschikbaar zijn op de volgende dagen:

· Als medewerker NSO (naschoolse opvang): Maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 18:15 uur.

· Als medewerker VSO (voorschoolse opvang): Maandag tot en met vrijdag vanaf 7:00 tot 8:30 uur.

Een combinatie tussen VSO en BSO, of indien je al werkt als pedagogisch medewerker op de peutercentra is uiteraard ook mogelijk. Reageer zeker, want we puzzelen graag met je om samen tot een passende oplossing te komen!

Wat bieden wij jou?
· Een uitdagende en zeer leuke baan bij een supermooie organisatie

· Uurloon en arbeidsvoorwaarden conform de Cao Kinderopvang

· Een team met leuke professionele collega’s

· Mogelijkheid om je te ontwikkelen, zodat je nog beter wordt in je werk

En natuurlijk een nieuwe start en samen bouwen aan onze nieuwe BSO’s!

Wat breng je mee?
· Je ben altijd in voor leuke activiteiten met de kinderen

· Je werkt graag met kinderen en de doelgroep van 4 – 12 jaar

· Je bent op zoek naar een team gepassioneerde collega’s

· Je beschikt over een diploma op pedagogisch, sport, welzijn of kunstzinnig gebied op minimaal mbo-3 niveau (doe de diploma check op https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma).

· Ben je nog bezig met een uiteindelijk kwalificerende hbo-opleiding en heb jij een overgangsbewijs van 2e naar 3e leerjaar of inmiddels 50% van je totaal te behalen studiepunten behaald? Ook dan kom je aanmerking om te solliciteren!

Heb je interesse? Stuur je motivatie en CV naar Carola Beers (HR adviseur) via c.beers@pcbeverwijk.nl. Als je nog meer informatie wilt kan je contact opnemen met Margot Glashouwer via 06-59992121 of m.glashouwer@pcbeverwijk.nl.